کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود تحقیق و مقاله رایگان علوم تغذیه

کاربر گرامی، به بخش دانلود تحقیقات و مقالات رایگان علوم تغذیه سایت کارن پیپر خوش آمدید. شما در این بخش می توانید با مطالعه کلیه تحقیق های رایگان رشته علوم تغذیه و بررسی کلیه فایل های word با پسوند doc قابل ویرایش در بخش مقاله های رایگان علوم تغذیه به دانلود رایگان تحقیق و دانلود رایگان مقاله دانشجویی در زمینه رشته علوم تغذیه بپردازید.

در بخش تحقیقات و مقالات رایگان علوم تغذیه سعی شده برخی از این فایل های تحقیق و مقاله های دانشجویی علوم تغذیه به صورت رایگان در اختیار شما محققان و دانش پژوهان رشته علوم تغذیه بگیرد. به ترتیبی که می توانید از این تحقیقات دانشجویی و مقالات دانشجویی علوم تغذیه در تکمیل مطالب پژوهش خود بهره ببرید.

در صورتی که در هر قسمت از روال دانلود مقاله رایگان درباره علوم تغذیه و یا دانلود تحقیق رایگان در مورد رشته علوم تغذیه سوالی برای شما دانشجویان و دانش آموزان گرامی پیش آمد می توانید با ارسال پیام به سایت کارن پیپر از مشاوره همکاران ما در زمینه دانلود تحقیقات دانشجویی رایگان علوم تغذیه و مقالات در مورد علوم تغذیه استفاده نمائید.

تحقیق مقاله طبقه‌بندی واریته برنج از طرف سازمان خواربار و کشاورزی

واریته‌های برنج از نظر طول دانه به چهار گروه زیر تقسیم بندی شده‌اند. 1- گروه برنج‌ های خیلی طویل، دانه آنها دارای بیش از 7 میلی متر طول هستند. 2- گروه برنج‌های طویل که بین 6 تا 7 میلی متر طول دارند. 3- گروه برنج‌های متوسط که طول آنها بین 5 تا 99/5 میلی متر می‌باشند. 4- گروه برنج‌های کوتاه که بطول کمتر از 5 میلی متر می‌باشند. طبقه‌بندی واریته‌های برنج از لحاظ طول دانه 1- دانه ...

تحقیق مقاله ورود بستنی به ایران

ورود بستنی به ایران شاید تاریخچه تولید بستنی در ایران به حدود 60 سال پیش برگردد . اما در دهه های 30 و40 بود که بستنی فروش ها برای خود اسم و رسمی پیدا کردند . در سالهای اولیه تولید بستنی ، شکر و شیر و ثعلب را در استوانه های فلزی که در بشکه های چوبی قرار داشت ، می‌ریختند و اطراف استوانه های فلزی را با نمک و یخ می‌پوشاندند . یخ و نمک باعث می‌شد دما به حدود 20 درجه سانتیگراد زیر صفر ...

تحقیق مقاله نقش لبنیات در دوران بارداری

نقش لبنیات در دوران بارداری توصیه های تغذیه ای برای زنان باردار طی سالهای متمادی دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است . سابقاٌ به زنان باردار توصیه می شد که فقط یک مقدار کمی وزن زیاد کنند که منجر به رژیم های کم کالری می شد . در یک زمان دیگر زنان تشویق به خوردن برای دو نفر می شدند که در نتیجه وزن بیش از حد لازم بدست می آوردند . امروز ما نیازهای یک زن باردار را بهتر درک می کنیم و ...

تحقیق مقاله رایگان منشا پیدایش ماست

اصل این واژه ترکی می باشد و به معنای مخلوط کردن است. معنی واژه نشان می دهد که ماست را چگونه تهیه می کنند. جهت تهیه ی ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر و همچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. این باکتری، قند موجود در شیر را تجزیه نموده و اسید لاکتیک تولید می کند. به دلیل وجود این اسید، پ هاش شیر بالا رفته و پروتئین موجود در شیر به ...

تحقیق مقاله رایگان منافع مصرف اسانس ها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ

عرقیات گیاهی آبهای مقطر معطری هستند که در واقع محلول های اشباع شده ای از ترکیبات فرار معطر در آب می باشند . اسانسها و عصاره ها نیز تغلیظ شده عرقیات گیاهی بوده که می تواند بصورت مصنوعی نیز بازسازی گردند . اسانسها مجموعه ای از مواد فرار با درجات متفاوت بوی خوشایند و حالت فرار بوده و از قسمتهای مختلف یک گیاه تهیه می شوند این مواد مجموعهای از گروههای الکلی ، ترپنی ، استری ،لاکتونه و ...

تحقیق مقاله رایگان فناوری در خدمت شیر سالم

فناوری در خدمت شیر سالم ترش شدن شیر خام نشانه تخمیر آن است نوعی باکتری قند موجود در شیر را به اسید لاکتیک تبدیل کرده و همین اسید لاکتیک است که شیر را ترش مزه می کند. اگرچه این پدیده در تهیه برخی فناوری های لبنی همچون پنیر و ماست نقش حیاتی ایفا می کنند اما می تواند نشانه ای از فساد شیر باشد. برای جلوگیری از ترش شدن سریع شیر و نگهداری طولانی تر آن از روش های مختلفی استفاده می ...

تحقیق مقاله رایگان عمر زیاد با مصرف ماست

عمر زیاد با مصرف ماست محققان دریافته اند درکشورهایی که‌ماست وعده ثابتی در رژیم غذایی مردم است‌, طول عمر مردم آن کشورهابیشتر است . به گزارش واحد مرکزی خبر درسیستم طبقه بندی مواد غذایی‌, ماست جزو منابع غذایی بسیار غنی از کلسیم‌,فسفر, ریبوفلا‌وین یا ویتامین B2 و ید محسوب می شود. ماست همچنین منبع سرشار از ویتامین‌, B12 اسید پانتوتنیک یا ویتامین ,B5 روی‌, پتاسیم و پروتئین است. این ...

تحقیق مقاله رایگان معجزه لبنیات در رژیم لاغری

معجزه لبنیات در رژیم لاغری مطالعات متخصصان تغذیه نشان داده است ، افراد بزرگسال چاق که رژیم پر از لبنیات مصرف می‌کنند ، بیش از افرادی که همان مقدار کالری به بدنشان وارد می‌کنند ،اما مصرف لبنیات در آنها کمتر است ، وزن کم میکنند وچربی می‌سوزانند . که این ماجرا تا حدی جدی است که محققان معتقدند اگر یک رژیم غنی از لبنیات را با رژیمی که از نظر مصرف لبنیات در حداقل است مقایسه کنید و ...

تحقیق مقاله رایگان شیر تاریکی را دوست دارد

شیر تاریکی را دوست دارد اصولاً غذاها تحت تاثیر 3 عامل فیزیکی، شیمیایی و زیستی ممکن است فاسد شود. رشد باکتری ها در غذا مهمترین عاملی است که معمولا در طول زمان میتواند باعث تغییر بو، مزه و تغییرات زیان آور شیمیایی و ایجاد بیماری باشد. شیر تازه گاو ممکن است دارای عوامل بیماری زایی چون تب مالت و... باشد. شیر تازه و سالم گاو اگر مدت کوتاهی در دمای محیط بماند فاسد می شود به همین دلیل ...

تحقیق مقاله خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک

خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک نمک کلرور سدیم یا همان نمک طعام بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل افزایش فشار خون درافراد مستعد به این بیماری شناخته شده است . این ترکیب سالها ست که بعنوان اصلی ترین طعم دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله دوغ شناخته شده است . حذف کامل این نمک از دوغ موجب افت شدید خواص حسی آن می شود . به این هدف و به منظور کمک کردن به بیماران مبتلا به فشار خون و سایر ...

تحقیق مقاله خامه و انواع آن

خامه یکی از انواع لبنیات است. پیش از عمل هموژنیزه، لایه ی چربی روی سطح شیر خام که به سرشیر معروف است را برمی دارند. این چربی، خامه نام می گیرد. در صنعت، برای سرعت بخشیدن به تجمع چربی شیر روی سطح آن، از دستگاه سانتریفوژ استفاده می کنند. خامه با توجه به محتوای چربی، انواع مختلفی دارد. انواع خامه 1- خامه کم چرب که 12 درصد چربی دارد. 2- خامه زده شده و سفت شده که 30 درصد از آن را ...

تحقیق مقاله رایگان تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا

تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا بیماری فشار خون بالا به حالتی گفته می شود که فشار سیستولیک بیشتر از 140 میلی متر جیوه و فشار دیاستولیک بیشتر از 90 میلی متر جیوه باشد. لازم به ذکر است که فشار خون نرمال را حدود 80/120 میلی متر جیوه در نظر می گیرند. پرفشاری خون بیماری مزمنی است که در صورت عدم درمان می توان مشکلاتی از قبیل نارسایی کلیوی ، نارسایی قلبی ، بیماری ...

تحقیق مقاله رایگان خواص و فوائد برنج از نظر علمی و دیدگاه ائمّه

شناخت و خواص برنج از نظر علمی: برنج از غذاهای اصلی شرقیان و بویره ایرانیان است و شاید بتوان گفت که به طور کلی یک وعده غذای هر ایرانی را برنج تشکیل می دهد . با توجه به این خصوصیت آشنایی با ویژگیها و ترکیبات این ماده غذایی از ضرورتهای مسلم بشمار می رود . برنج یکی از غلات است و بطور کلی هر صدگرم آن از مواد زیر ترکیب می شود : هیدرات دوکربن :5/76 تا 79 گرم . چربی: 08/0 تا 5/1 گرم. ...

تحقیق مقاله اهمیت کلسیم در دوران بارداری

اهمیت کلسیم در دوران بارداری جنین در حال رشد، برای شکل‌گیری و رشد استخوان‌ها، قلب، اعصاب ، مفاصل سالم، ضربان قلب منظم و توانایی انعقاد خون به کلسیم نیاز دارد. اگر در طی دورهی بارداری کلسیم به میزان کافی دریافت نشود، کودک کلسیم مورد نیاز خود را از استخوان‌های مادر کسب می‌کند که این امر ممکن است سلامتی مادر را به خطر بیاندازد. مادر گرامی، در دوران بارداری به مقدار کافی از شیر و ...

تحقیق مقاله رایگان تاثیر تغذیه بر یادگیری دانش آموزان

تاثیر تغذیه بر یادگیری دانش آموزان غذاهاى حاوى پروتئین میزان یادگیرى را افزایش مى دهند . همچنین زمینه ی لازم براى ارتبا ط بین سلول هاى مغز را فراهم مى کنند. از سوى دیگر کربوهیدرات ها ، انرژى بخش هستند، اما اگر به مقدار زیاد و بدون پروتئین کافى مصرف شوند، موجب خواب آلودگى مى شوند. کمبود اسیدهاى چرب ضرورى موجب آلرژى (حساسیت ) و مشکلات یادگیرى شامل کم توجهى و اختلالات بیش م ىشود. ...

تحقیق مقاله رایگان معایب استفاده از میکروویو در تهیه غذا

معایب استفاده از میکروویو در تهیه غذا میکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکروMICRO(به معنی کوچک) وویوWAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد. فرکانس چنین امواجی، بین300 مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی ...

تحقیق مقاله سرخ کردن مواد غذایی به مدت طولانی

سرخ کردن مواد غذایی به مدت طولانی یکی از مهم ترین عوامل مؤثر در شکل گرفتن الگوی غذایی انسان، عادات غذایی است که تعیین کننده چگونگی انتخاب، آماده کردن طبخ، مصرف و نگهداری موادغذایی می باشد. عادات غذایی ریشه درعوامل مختلفی مانند شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، جغرافیایی، مذهبی، کشاورزی و بسیاری عوامل دیگر دارد که سینه به سینه و نسل به نسل به افراد رسیده و ریشه در باورهای انسان ...

تحقیق مقاله رایگان روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست

روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید. بدین منظور باید روغنی را انتخاب کنید که نقطه ی دود بالایی دارد، ...

تحقیق مقاله رایگان خشک کردن و سرخ کردن

خشک کردن و سرخ کردن خشک کردن: خشک کردن مواد غذایی یکی از قدیمی ترین روشهای نگهداری آنهاست. در اثر کاهش مقدار رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت دیگر واکنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می شود. خشک کردن ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد و در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی محصول می کاهد . ...

تحقیق مقاله تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی

تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد، بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر می شود و این عمل جویدن و هضم آن را آسان تر می کند. همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود در ماده غذایی رخ می دهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و ...

تحقیق مقاله رایگان تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی

تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی در مطلب قبلی در مورد تاثیر روش جوشاندن بر روی مواد غذایی توضیح دادیم . در این مطلب تاثیر سایر روش های حرارت مرطوب ( بخارپز و آرام پز ) و روش حرارت خشک را مورد بررسی قرار می دهیم. بخارپز کردن : در این روش از بخار تولید شده توسط آب جوش برای پخت ماده غذایی استفاده می شود. از آنجا که تماس بین ماده غذایی و آب در این روش کمتر از روش ...

تحقیق مقاله رایگان استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان کاربر

استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان کاربر درست است که اغلب غذاهایی که توسط مایکروفر پخته می‌شود، طعم متفاوتی نسبت به اجاق‌های معمولی دارد اما جدای از طعم، نکته مهم‌تر آن است که آیا استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان ضرر دارد یا خیر؟ امروزه در اکثر خانه‌ها مایکروفر (اجاق مایکروویو) برای پخت و پز سریع یا گرم کردن فوری غذا بکار می‌رود. مزیت استفاده از این دستگاه وقتی روشن‌تر ...

تحقیق مقاله رایگان نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن

نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند. امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. ...

تحقیق مقاله نحوه عملکرد آنتی‌ اکسیدان ‌ها

نحوه عملکرد آنتی ‌اکسیدان ‌ها آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید و کاتاراکت نقش دارند. همانطور که از نامشان پیداست ، آنتی اکسیدان ها موادی هستند که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول